Kauno Panemunėje esančiame restoranėlyje SENA SKRYNIA naujovės

25/03/2016 09:51

Išskirtinėje Kauno vietoje esantis r estoranėlis SENA SKRYNIA  duris atveria su dar didesnėmis naujovėmis. Naujos galimybės, palankūs pasiūlymai klientams, atsinaujinęs meniu, kur yra pateikiami ne tik įprasti lietuviški, bet ir kitų rūšių patiekalai, kuriems nelieka abejingų.

„Pristatome meniu naujoves, tikėdamiesi, kad šį restoranėlį atras ne tik Panemunės rajono gyventojai, bet ir kitų rajonų žmonės, mėgstantys gardžius bei sočius lietuviškus patiekalus“, - pasakojo restoranėlio Sena Skrynia vadovas Kastytis Kudarauskas.

Patogioje ir itin ramioje vietoje, netoli kurios yra Panemunės šilo paplūdimys, leidžiantis mėgautis įvairiomis pramogomis bei nuostabus Panemunės šilo vaizdas, leidžia kiekvienam atsipalaiduoti ir pailsėti po visos dienos darbų.

Šio restorano lankytojai grįžta ne tik dėl kokybiškų ir gardžių lietuviškų patieklų, malonaus aptarnavimo bet ir dėl ramios aplinkos kur galima ne tik pasimėgauti Panemunės šilo vaizdais, bet ir pasivaikščioti bei pabėgti nuo miesto šurmulio.

Šis restoranėlis populiarus ir dėl banketinių salių pasiūlymų bei švenčių rengimo. Restoranėlyje SENA SKRYNIA esanti didžioji salė talpina iki 60 svečių, mažoji iki 16 svečių bei pagrindinė baro salė, kurioje vienu metu gali būti 40 svečių.

Pasak vadovo, siūlomi nauji meniu pakeitimai, dar skanesni maisto deriniai, paslaugų išplėtimas patiks kiekvienam lankytojui.

Tikimasi, kad restoranėlį Sena Skrynia atras ne tik Panemunės, bet ir kitų rajonų gyventojai.

 

Daugiau informacijos teikia:

Kastytis Kudarauskas

Restoranėlio Sena Skrynia vadovas

Mob. +370 650 24548

El.paštas: panemunėsrestoranelis@gmail.com

Straipsniai

NAUJAS POŽIŪRIS Į PLAUKŲ DAŽYMĄ

17/12/2015 19:28
Plaukų dažymas namuose – viena iš daugiausia atsakomybės bei tikslumo reikalaujančių grožio procedūrų, kurias moteris atlieka savarankiškai. Siekdama kuo geresnio rezultato ir kuo mažesnio neigiamo šalutinio poveikio, plaukų dažų pasirinkimui ji skiria daug dėmesio. Dar visai neseniai rinkoje...

„Saurida“ degalinių tinkle kuras perkantiems internetu pigiau

09/01/2015 21:30
„Saurida“ degalinių tinklas gali pasiūlyti savo vartotojams ypač geras kainas perkant internetu įvairius degalus: benziną, dyzeliną, automobilines dujas (SND), žymėtą dyzeliną ūkininkams. "Saurida Oil&Gas" taip pat prekiauja dujų balionais Lietuvoje, Latvijoje ir kitose Europos šalyse. Taip...

4 Priežastys, kodėl verta užsiregistruoti į suaugusių pažinčių portalą

20/12/2014 19:21
Internetinių pažinčių portalų gausybėje, ko gero, vis dar labiausiai apipinti įvairiomis nuomonėmis išlieka suaugusių pažinčių portalai. Vieni nusiteikę kritiškai, o kiti smalsiai žvilgčioja į seksualinių pažinčių ieškotojų portalus, tačiau nedrįsta užsiregistruoti patys. Nepaisant įvairiausių...

Kaip išlaisvinti savo seksualines fantazijas

19/12/2014 19:19
Mūsų protas taip sukurtas, jog nuolatos net ir nesuvokdamas siekia naujų pojūčių, kurie patenkintų neišblėstantį mūsų smalsumo jausmą. Šis fenomenas psichologijoje plačiai diskutuojamas ir įvardijamas kaip „Naujos stimuliacijos poreikis“. Vieni siekdami jį patenkinti imasi naujos iki šiol...
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9