Gedulo pietūs Kaune

27/07/2016 10:43

Norint, kad užsakyti gedulo pietūs Kaune būtų ne tik skanūs, sotūs, nebrangūs, bet tuo pačiu, kad ir maitinimo įstaigoje būtų jauki aplinka nevertėtų pasirinkti bet kokio varianto.

Sunkią netekties valandą visiems norisi ramiai kartu pabūti su savo giminaičiais, artimaisiais ir mirusiojo draugais, todėl labai svarbu, kad pasirinkta vieta gedulo pietūs Kaune būtų jauki bei ramioje miesto vietoje.

 Strategiškai patogioje ir itin ramioje Kauno vietoje įsikūrusio restoranėlio SENA SKRYNIA salė gedulo pietums yra patogus pasirinkimas tiems, kurie nori, kad gedulo pietūs Kaune būtų ramioje ir patogioje vietoje. Taip pat tai palankus pasirinkimas tiems, kurie pietus nori patys pasirinkti iš siūlomo plataus patiekalų pasirinkimo pagal savo asmeninius pageidavimus ir biudžetą.

Netoliese restorano yra Panemunės regioninis parkas, o restoranėlyje „Sena Skrynia” tvyrojanti jauki aplinka leidžia kiekvienam bent šiek tiek atitrūkti nuo rūpesčių, pailsėti ir papietauti su artimaisiais.

Gedulo pietūs Kaune, esančiame restoranėlyje SENA SKRYNIA, yra patogus pasirinkimas, kadangi klientų patogumui, yra įrengtos dvi erdvios pobūvių salės bei pagrindinė jauki salė, talpinanti iki 100 žmonių, todėl čia visada rasite laisvą vietą, žemas kainas bei ragausite gardžius, didelių porcijų šviežius lietuviškus patiekalus.

Spręsdami kokia, gedulo pietūs Kaune, vieta turėtų būti pasirinkta svarbu atkreipti dėmesį į maitininančios įstaigos vietą, aplinką, kainas bei, žinoma, maisto kokybę.

Restorano kolektyvo ir jų aukšto lygio aptarnavimas pagelbės Jums sunkią netekties valandą ir bent jau tą akimirką leis pabėgti nuo rūpesčių.

Straipsniai

NAUJAS POŽIŪRIS Į PLAUKŲ DAŽYMĄ

17/12/2015 19:28
Plaukų dažymas namuose – viena iš daugiausia atsakomybės bei tikslumo reikalaujančių grožio procedūrų, kurias moteris atlieka savarankiškai. Siekdama kuo geresnio rezultato ir kuo mažesnio neigiamo šalutinio poveikio, plaukų dažų pasirinkimui ji skiria daug dėmesio. Dar visai neseniai rinkoje...

„Saurida“ degalinių tinkle kuras perkantiems internetu pigiau

09/01/2015 21:30
„Saurida“ degalinių tinklas gali pasiūlyti savo vartotojams ypač geras kainas perkant internetu įvairius degalus: benziną, dyzeliną, automobilines dujas (SND), žymėtą dyzeliną ūkininkams. "Saurida Oil&Gas" taip pat prekiauja dujų balionais Lietuvoje, Latvijoje ir kitose Europos šalyse. Taip...

4 Priežastys, kodėl verta užsiregistruoti į suaugusių pažinčių portalą

20/12/2014 19:21
Internetinių pažinčių portalų gausybėje, ko gero, vis dar labiausiai apipinti įvairiomis nuomonėmis išlieka suaugusių pažinčių portalai. Vieni nusiteikę kritiškai, o kiti smalsiai žvilgčioja į seksualinių pažinčių ieškotojų portalus, tačiau nedrįsta užsiregistruoti patys. Nepaisant įvairiausių...

Kaip išlaisvinti savo seksualines fantazijas

19/12/2014 19:19
Mūsų protas taip sukurtas, jog nuolatos net ir nesuvokdamas siekia naujų pojūčių, kurie patenkintų neišblėstantį mūsų smalsumo jausmą. Šis fenomenas psichologijoje plačiai diskutuojamas ir įvardijamas kaip „Naujos stimuliacijos poreikis“. Vieni siekdami jį patenkinti imasi naujos iki šiol...
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9